keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Home is whenever I'm with youHyvää Huomenta Suomi!
On taas hetki vierähtäny ku viimeks postailin mut eipä tässä oo mitään suurta ja ihmeellistä tapahtunukka. Pitää oikee muistella mitä on tähä parin viikkoo tullu tehtyä. Ja jo nyt tässä välissä pahoittelen mun paljon huonontunutta suome, koittakaa saada selvää :D

Kiitospäivä tuli ja meni, en muista oonko aikasemmin maininnu mutta meillä on siis täällä kotona koko talon laajunen (paitsi makkarit ja kylpäärit) remontti käynissä, joka nyt on jo onneks paranemaan päin :) Vikat kymmenen viikkoa ollaan siis elelty ilman keittiö, olkkari/telkkarihuoneita ja ilman basementtii. Toi keittiö toisiaan otti aika koville ku ei voinu ruokaa laittaa ja jääkaappi sijaitsi autotallissa :D Kiitospäivänä saatin keittiöremppa valmiiks ja osa keittiön huonekaluista sisään, mikä siis tarkottaa ettei mitään kovin kummosen juhlavaa kiitospäivä ateriaa saatu, MUTTA oli kummiski eka lämmin ruoka kotona kymmeneen viikkoon ja ah kui hyvältä tuntu syödä jotain muuta kuin välipalapatukoita haha. Nyt on talo muuten valmis paitsi et huonekaluja puuttuu aika paljon, ovia, portaiden viimeistely ja muuta tollasta pienempää, mutta alkaa jo näyttää kodilta. Tilannetta huomattavasti parantaa meiän upo uus jättisuuri telkkari (joten voidaan taas pelaa xboxii haha) ja BILJARDIPÖYTÄ!

Perjantaina oli Black Friday, mikä on siis vähän sama kuin Stockan hullut päivät, paitsi että ostarilla kaikissa kaupoissa on tosi hyviä tarjouksia ja alennuksia ja ihmiset saattaa jonottaa ostarin ulkopuolella helposti sellasest nelisen tuntia ovien aukeemista eli keskiyötä! Mekin päätettiin piipahtaa kavereiden kanssa siellä torstai-perjantai välisenä yönä, sillä perjantai aamuna oli tarkotus lähteä laskettelemaan ja koska mullahan ei täällä mitään laskukamoja ollut niin koko setti piti löytää yhessä yössä :D Saan onneks lainata hostmaman suksia, laseja, kypärää ja sauvoja ettei tarvinukku takki, housut ja muut lisävaatetukset ite ostaa! Yks kaveri koulusta lupas lainata vanhoja lautailukenkiään ja ryan lupas lainata vanhaa lautaansa et jos lumilautailu tuulelle sattuu ni siihenki on sitte varusteet :) Oon nyt käyny kaksi kertaa laskee ja tänä viikonloppuna ois tarkotus mennä uudestaan kun on lumipyryä luvattu. Toivottavasti tulis tänne Billingsiinki, koska on vähän ikävää ku ei pääse virittäytymään sellaseen joulun odotus tunnelmaan ku nurmikko näkyy :/

Viime viikonlopun ohjelmaan kuulu muun muassa Christmas shopping vaihtari tyttöjen kanssa :) Mentii Josephinen (Tanskasta) ja Sophian (Chilestä) kanssa ostarille tonttuilemaan koska heräsin todellisuuten ja tajusin et suomilahjat pitää pistää postiin näinä päivinä iik! Nyt on sekin tehty ja hyvä aikahan siinä vierähti :) Ens viikonloppuna laskettelun lomassa pitäs vielä muistaa ostaa lahjat hostperheelle. Tässä  vielä parit kuvat mitä kamerasta löysin parin viikon ajalta :)

Skiing day in Red Lodge!

Vasemmalta: Justin, Calvin, Ryan

Josephine and Sophia :)

Osa Senior Pictureista! Nyt on meitsin aika mennä opiskelemaan matikan guizz/testiin! Oon koko päivän yrittäny vältellä tätä hetkee ja tehny kaikkee muuta hyödyllistä tai vähän vähemmän, mutta nyt en enää voi paeta derivaattojen ihmeellistä maailmaa... Joo. Näillä mennään!
Ainii ja HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ SUOMI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti