lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kotona taas!

Nyt ollaan amerikan mantereelta kotiuduttu ja jo viikon verran ehitty nukkua jet lagiä poies :) Vikat päivät Montanassa meni tosi nopeesti. Pakata piti ja kaikille kavereille sanoa moikka moi, että päätin sitten nyt tulla viimisiä kuvia tänne laittamaan :)

Heppa ratsastus retki vuorilla Ryanin kanssa, osan mun synttärilahjaa :)


Seuraavat kuvat on Seattlesta minne mentiin mun kaks viikkoa sitten, mun vikana viikonloppuna USA:ssa. Ensimmäiset kolme kuvaa on Farmer's Market :ista, eli maanviljeliöiden torilta missä myytiin kaiken näkösiä ruokia ja käsityö tuotteita :)

Ensimmäinen ja alkuperäinen Starbucks!

French toast aamiainen

Yankees ja Mariners baseball peli! 

Twins! Läksiäisistä :)

Nyt on vuosi jenkkilässä ohi ja sopeudutaan taas Suomeen uudestaan! Uus reissu sinne on kyllä jo suunnitteilla ja ihan pian Ryanki tulee täällä käymään vierailulla :) Kavereita on kyllä ihan mieletön ikävä mutta ens syksynä kaikki nekin lähtee omille teillensä kun college alkaa. Mä olin vaan eka meiän porukasta joka lähti, mikä lohduttaa pikkasen :) Tästä blogista ei tullut ihan sellanen kun alunperin suunnittelin, olin kaavaillu postailevani pikkasen enemmän mutta oli vaan niin paljon muuta tekemistä että aikaa ei jääny tietokoneella istumiseen! Nyt on kummiski vuosi paketissa ja aivan unohtumaton kokemus mitä en vaihtais mihinkään!! Jos kellään tulevilla vaihtareilla tai muilla on mitään kysyttävää nii laittakaa vaan tulemaan, vastaan mielelläni :)

Julia kuittaa ja kiittää ja toivottaa hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti