maanantai 20. elokuuta 2012

School starts!


Tää biisi soi radiossa täällä koko ajan!

Aika on vierähtäny ku siivillä ja koulu alkaa jo 22.8! Se keskiviikko on kylläkkin vaan sellane tutustumis päivä freshmaneille ja muille uusille oppilaille, mutta torstaina homma lähtee pyörimään normi lukkarin mukaan, mikä näyttää siis tältä:


                                1US History
                                2. World Literature
                                3. Psychology
                                4. Sports medicine
                                5. AP Calculus
                                6. Ceramics


Oottelen innolla noita usan hissa aamutunteja, ilta ihminen kun olen!:D World Literature tarkottaa enkkua, sport medicine on kurssi jossa opetellaa urheiluvammojen paikkailua yms., ap calculus on matikkaa ja ymmärtääkseni ap meinaa näille pitkää matikkaa joten wish me good luck:D Ceramics on jonkilaista kuvista, ilmeisesti savitöitä, mutta voi olla et vaihan sen vielä johonki liikka kurssii... Rekisteröityessä kouluun sain tietää myös että musta tulee seniori eli koulun vanhin jeeee!:) Pääsen siis kokee promin, graduationin ja ynnä muut:) 

Oon (jälleen kerran) tosi pahoillani kuvattomasta postauksesta, mut jotenki kamera vaa unohtuu himppee... Isovanhemmat oli täällä vikat puoltoista viikko ja grandma lupas lähettää mulle kuvia sen kamerasta jotenk ehkäpä joku niistä löytää kohta tiensä tänne:) 

Tänään käytiin etsimässä mulle puhelinta ja iPhone ois tarkotus ostaa... Se onkin sitte vähä hankalampi homma ku mitä luulin, koska nää myy täällä niitä lähinnä liittymäsopimuksien kanssa, mitä mä en siis halua, koska muuten se ei toimi Suomessa... Näyttää siltä et mun pitää tilaa se pelkkä puhelin lukitsemattomana Apple Storesta, mikä tulee vähän kalliimaks:/ Noh aina ei voi voittaa ja on se kuitenkin edullisempi dollareissa kuin eurois:) Onks muilla vaihtareilla ollu mtn puhelin ongelmii ja millasiin ratkasuihin te päädyitte?  


                    


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti