lauantai 1. syyskuuta 2012

There's Montgomery, Alabama, south of Helena, Montana


Eilen oli USAn Historiassa karttakoe osavaltioista ja niiden pääkaupungeista ja voin kertoo että tota tuli kuunneltuu muutaman(miljoonaan) kertaan..

Red Lodgen Candy Emporium

Ian, Ben, mä ja pyöräily kuva jonka grandma nappas meidän pihalla:)


Oltiin grandman, granpan ja Ianin kaa aamupalalla läheisessä pikku kylässä ja käytiin kattoo tollasta jokee minkä nimee en nyt muista:) Oli jäätävän kylmä ja toi päivä onki ollu ainut!


Elikkä siis koulu on lähteny käyntii, kokonainen viikko jo takana! Nyt meillä on täällä pidennetty viikonloppu koska maanantaina on Labor Day, mitä se sit ikinä tarkottaaka... Noh mulle kyllä kelpaa yks vapaapäivä lisää;)

En muista oonko aikasemmin maininnu mut koulussa oon siis mukana cross country teamissä! Meillä on kahen tunnin treenit aina koulun jälkee joka ei mikää helppo nakki oo.. Mä en yleensäkkää koskaa oo ollu mikään pitkän matkan juoksia ja ku täällä nyt on joka päivä vielä ollu vähintää se 30°C lämmintä ni voi kyllä sanoo että treenattu on haha!

Ton vikan kuvan otin viime yönä kun oltii koulukavereiden kaa Rimseillä, eli sellasilla vuorilla mistä näkee koko kaupungin! Sielt on ihan huikeet näkymät oli sit kyseessä yö tai päivä:) Toi kuva on aika epäselvä (niiku monet muutki noista) mutta tää kaupunki jatkuu siis vielä pitkälle oikeelle siitä mihin toi kuva loppuu.
6 kommenttia:

 1. hei ihania kuvia!! kuulostaa et sulla on ollu tosi kivaa! tsemppiä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tackaaar<3 joo tääl on iha huippuu kiitti ja tsemppii sullekki kouluuu!:D

   Poista
 2. oon kateelline. ei täs muuta voi sanoo :D pidähän hauskaa!

  VastaaPoista