maanantai 24. syyskuuta 2012

Homecoming week!


Heipparallaa sinne valtameren toisella puolelle! :)
NYT sain vihdoinki otettuu aikaa ja istuttuu alas koneelle, järkättyy kaikki kuvat ja tungettuu ne tänne!
Tässä tulee nyt sit kutakuinki kolmen viikon ajalta napsittuja otoksii :)


Willy ja Hayden 
Tooga tytöt College Fairissa :)


osa lunch groupista: Annelise, Mary, Julie, Molly, Grace, Cristin, mä ja Sophia joka on chileläinen vaihtari!


Sports med luokkalaisia :)


Homecoming viikko käytännössä meinaa siis sitä, että joka päivälle on joku oma pukeutumis teema. Maanantai oli bisnes/rock star, tiistai retro/senioreille tooga, keskiviikko tv/elokuvat, torstai cowboy ja perjantai oranssi-musta, eli meiän koulun värit :) Mun tooga oli Ianin (eli hostveljen) vanha ja joten siis yllättäenki vähä iso :D Hienosti sain sen kuitenki koko päivän pidettyy päällä! Ja yllättävää muutenki oli se, että täällä oikeesti suurin osa porukasta pukeutu joka kerta teeman mukaan. Maanantaina vähä kouluun tullessa mietin et kiva jos nyt oon ainut tääl business womanina, mut loppujen lopuks huomasin et suurin osa oli panostanu reippaasti mua enemmän haha.


Marching BandTom, joka ei mahtunu kuvii ku oli kameran takana!
Ryan ja Calvin :)

Nää kuvat on siis otettu viime perjantailta ja vaikka sillon valvottiinki ni lauantaina oli kuitenki aikanen herätys xc (cross country) kisoihin! Kisat pidettiin tällä kertaa Riverfront Parkissa, mikä on siis iha täällä Billingsissä, ku yleensä ollaan lähetty bussilla aina jonnekki kauemmas. Kisan jälkee lähettii Calvinin, Ryanin ja Sophian kanssa kattomaan meiän koulun tyttöjen jalkapallo ottelua, mutta ku sinne asti päästii ni peli oli jo päättyny. Lähettiin kummiski syömään subwayhin ja frozen yogurtille jälkkäriks :) Sieltä mentii vielä vähäks aikaa Calvinin talolle hengailemaa. Illalla lähettiin sitte vielä isolla porukalla käymään sellasessa Corn Maize jutskassa, mikä on siis sellanen maissista tehty labyrintti keskellä peltoo! Mitään toivooka ollu että oltas sieltä löydetty tie ulos joten siinä noin puolentoista tunnin etsiskelyn jälkee päätettii kääntyy takas alkuu ja lähte Off the Leafii :D

Siinpä kaikki tällä kertaa, nyt meitsin on pakko mennä nukkumaa joten halipat suipat ja hyvää yötä <3 ens kertaan :)

4 kommenttia:

 1. hei mäki kävin unkarissa tommosessa maissilabyrintissa mut meil oli onneks kartat nii löydettii ulos..:D ihania kuvia, näyttää et on ollu tosi hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah joo siis toi labyrintti oli iha tehtävä mahoton :D siin tunnin jälkee mul rupes palaa hermot ku olin nii jääs ja sit jäätii vaa seisoo sinne :D kartta ois kyl salee ollu iha fiksu idis... joo tääl on kyl ollu just huippu kivaa!

   Poista
 2. hei siistii kerranki teit vähä pitemmä postauksen :D ihanii kuvii ja maissilabyrintti sounds cool! pidä hauskaa!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo nyt oli kerranki sellai pikku hetki et sain kirjotettuu ja lisättyy kaikki kuvat :D haha thats the plan ;)

   Poista