sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Get ready for monsters

Heipparallaa kaikki! Täs on nyt huomattava aika kulunu siitä ku oon viimeks tänne mitään postaillu ja pahottelen syvästi. Jotenki ei vaan oo löytyny sellasta inspiraatioo kirjottaa taikka ottaa kuvia. Mutta anyways nyt siirrytään eteenpäin onha kummiskin uusi vuosi ja uudet kujeet ;)

Second Semester elikkä toka jakso lähti käyntiin koulussa kaks viikkoo uuden vuoden jälkeen. Toistaseks on menny ihan kiitettävästi noiden uusien aineiden kaa ja tältä näyttäs mun lukkari:


                                                  1. Ceramics 2
                                                  2. World Biography
                                                  3. US History
                                                  4. AP Calculus
                                                  5. US Government
                                                  6. German 3


Ceramics on jatkoa sille viime jakson keramiikka kurssille. World Biography tarkottaa enkkua ja siis se ei oo mitään sellasta normi enkkua mitä Suomessa käydään vaan esimerkiksi tolla kurssilla luetaan tosi tapahtumiin perustuvia elämänkertoja. Tähän asti ei olla tehty muuta kuin luettu Macbeth ja voin kyllä sanoo että iha älyttömän hankala ymmärtää sellasta vanhaa englantia ja kyllä sen arvosanoissaki näkee :s US History on ihan sama vanha usan historia ja samoin toi AP Calculus on sama matikan kurssi missä olin viime jaksossa. Jos koskaan kuulette joltai muulta vaihtarilta että matikka on tosi helppoo täällä ni voin kyllä todistaa toisin, meinaa vaik oonki suomen pitkässä matikassa ni kyl silti noi derivaatat ja muut enkuks ei iha heti ekalla yrityksellä napsaha :D Kyllä sitä vaikeempaaki matikkaa täältä löytyy jos vaa valitsee lukkariin! US Government on mulle ehkä noista se vähiten kiinnostavin mutta siltikin pakollinen koska tää kurssi pitää käydä (niinkun enkku ja us hissa) jos haluun valmistua nyt keväällä :) German 3 on saksaa niille ketä on lukenu sitä kolme vuotta. Oon siis Suomessa lukenu saksaa jo useemman vuoden mut yllättäen täälä se oliki vähän haastavampaa alkuun kun mikään saksan kielinen sana ei taipunu mun päässä enkuks. Kolmen kielen pyörittäminen päässä on tosi hankalaa mutta hienoo kun sen oppii ja kyl se nyt parin viikon päästä on jo alkanu luistaa huomattavasti paremmin :)

Tässä ei lähiaikoina ole mitään sen ihmeellisempää tapahtunu ja sikspä mulla ei ole mitään sen ihmeellisempiä kuviakaan teille tarjota :/ Tässä yks päivä löysin kuitenki mun koneelt mukavan kuva sarjan rakkaalta host veljeltä Photo Boothilla otettuna ja niistä voisin parin ehkä jakaa ihan vaa siks että ne pisti ainaki hymyn mun naamalle :) Ja tähän siis liittyy seuraavanlainen tarina minkä Ben mulle kertoi:

Two ben monsters meet each other.

Two ben monsters start fighting against each other.

Then ben monsters make up.

And now they are friends again!Sitten tässä yks päivä Ben sai mutki mukaan tähän leikkii ja tässä meiän parhaimmat monsteri otokset!
Huomaattehan yhdennäköisyyden :)
Älkää kummiskaan täysin järkyttykö näistä ihastuttavista naamoista :) Kun on ei oo mitään tekemistä niin asia pitää korjata keinolla jos toisella :D

Nyt ens viikko näyttää tosi hyvältä ja ei oo muutaku kaikkee kivaa edessä! Vaan kolme päivää kouluu ja sitten torstaina alkaa ensimmäinen kevätloma ystävänpäivällä :) Sitten noin tossa kuukauden päästä on PROM jonne sain just mekkoni tilattua! Prom on melkee sama juttu ku Winter Formal mikä oli tossa loppu syksystä paitsi että tällä kertaa pojat kysyy tyttöjä ja pojat maksaa. Lisäks promissa tytöillä on pitkät mekot (toisinku formalissa oli) ja se on ainoostaan Junioreille ja Senioreille elikkä toka vikalle ja vikalle ikäluokalle. Muutenki kyseessä on ilmeisesti vähän vielä juhlavampi tilausuus ja ihmiset panostaa enemmän. Meiän porukassa ollaan puhuttu jo mahollisista limusiineistä ja hevos kärryistä mut saa nähä mihin ratkasuun tässä päädytään ;) 

Nyt on kummiski aika mennä petiin joten hyvää yötä ja huomenta toverit siellä pallon toisella puolella :)  Ja en muista oonko sanonu jo aikasemmin mutta iso kiitos teille sukulaisille ja tuttaville jotka jaksoitte lähettää mulle joululahjoja ja kortteja ja muuta!!

PS. värjäsin tässä hiljattain hiukseni niin kutsuks ombre hairiks elikkä liukuvärjäykseks! voisin niistä vaikka kuvankin laittaa ens postauksessa. Ehkäpä tässä ystävänpäivän tiennoilla ku voi olla muutakin postailtavaa ;) joten pysykää kuulolla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti