torstai 21. helmikuuta 2013

Spring Break

Niin kutsuttu kevätloma tuli ja meni ja nyt ollaan jo takas tavallisessa arjessa. Hauskaa kummiski oli niinkun aina ja tällä kertaa sain jopa raahattua kameraani mukana ja kuvia on siis paaaaljon tulossa ;)

Torstaina oli ystävänpäivä ja se oli spring breakin eka päivä joten koulussa juhlittiin jo keskiviikkona. Täällä tää meininki on tosiaan vähän erillainen, koulussa pystyi lähettämään suklaata sekä rakkaus runo kortteja ja myöskin singing telegrameja! Singing telegram tarkottaa siis sitä että kuorolaiset kiertää pienissä ryhmissä ympäri koulua laulaen rakkauslauluja ja sellasen laulun pystyi siis ostamaan jollekulle  mikäli sikäli tahtoi. Mukana tuli myös kortti johon pystyi kirjoittamaan halutessaan terveiset ja karkkiakin sai :) Voisin ehkä sen verran paljastaa että tää eräs henkilö oli ostanu mulle singing telegramin jokaiselle tunnille haha! Oli kieltämättä melko hupaisaa kun joka tunti kaks mun kaveria tuli laulaa mulle saman laulun aina uudelleen ja uudelleen :D

Perjantai aamuna lähettiin ihan yllättäen Calvinin ja Ryanin kanssa hiihtämään, eikä siis mitään laskettelua vaan iha murtomaa hiihtämään tasasella maalla. En oo koskaan ollu mikään hiihdon suuri fani mut yllättäen noiden kahen kaa seki suju aika luistavasti!
Lauantai aamuna lähettiin Benin eli hosveljen ja hostiskän kanssa Bozemaniin, läheiseen kaupunkiin kaheksi päiväksi laskettelemaan. Ajomatka oli kolme tuntia ja kyllä oli sen arvonen nimittäin näkymät oli aivan upeet kun sinne päästiin! Varmaan yks kauneimmista paikoista missä oon koskaan ollu. Ja se laskettelukeskuskin on kuulemma yks maailman suurimmista eli ihan verrattavissa alppeihin. Ei Suomen tunturit kyllä tunnu kummosilta noiden vuorien jälkeen :D En saanu yhtään tosi hyvää kuvaa noista vuorista koska jostain syystä kamera ei halunnu tehä yhteistyötä mut sainpahan ainaki muutaman räpsäsyn kännykän kameralla.


Sunnuntaina laskettelun jälkeen lähettiin ajamaan takasin kotia päin. Illemmalla menin vielä kavereiden kanssa ulos ja maanantai aamuna heräsin aikasin laskettelemaan vielä uuelleen mutta tällä kertaa mentiin Red Lodgeen, eli tohon pikku kylään tossa tunnin ajo matkan päässä. Siinä se loma meniki ja nyt on karu paluu takas kouluun ja arkeen mut onneks on enään perjantai jäljellä ja sitten viikonlopun viettoon :)

Voisin laittaa tähän väliin vielä laittaa kuvan siitä mitä tuli tehtyä tossa pari kuukautta sitten, eli tällänen tuli otettua:

Onnittelut sulle jos jaksoit kahlata läpi koko tän postauksen!:D Nyt on meitsin aika siirtyä pois koneelta ja muihiin juttuihin. Hyvää huomenta Suomi ja palaillaan pian!

6 kommenttia:

 1. NAPAKORU !!! jjjeeeeeeeeeee===)))))) puspus oot ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo älä vaa olin nii innoissani ku sain sen eikä ees tulehtunu!!!! pusipusi<3

   Poista
 2. Heheee nepuskiii :D Mut coool noi maisemat on ihan älyupeita! JA just kattelin jotain random glee jaksoo joskus kuukaus sitten ja siellä just oli noit singing telegrameja ja olin et däääääm ku täälläki vois tollasia lähetellä! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niiiiinpää ei tollassii vaa suomes oo :D mut oli just iha sika hauska!!! mite ois mona jos vaa muutettas yhes tänne?;D

   Poista
 3. Onko sitä yfun hawaii retkee enää vai etkö vaa menny vai onko se vaan 'tietyille' (tietyt osavaltiot tms.) ? Sun blogi on aivan mahtava ja ihana lukee ku ittellä vielä 5kk ja sit lähtö! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka! yfun hawaii retki on edelleen olemassa ja en oo tosta osavaltio jutusta niinkää varma, ainakin mulle tarjottiin, mutta oli sen verran kallis et päätin olla menemättä :) oon kyl kuullu sellasta huhuu et tietyille alueille ois tietyt retket mut en oo varma kuinka totta toi sit on... superisti kiitoksia ja tsemppii odotuksee!:) ja jos tulee jotain muit kysymyksii ni anna tulla vaa!

   Poista