lauantai 16. maaliskuuta 2013

Tonight is the night

Tonight is the night mitä melkeenpä jokaikinen high school tyttö oottaa ku kuuta nousevaa: PROM!
Aaaaaaaaa oon niin innoissani, meillä on huippu ryhmä kasassa, noin 18 kaverii, mun mekko sopii just eikä melkeen, kengätki löytyy ja mikä tärkeintä deittikin on! Viime viikonloppuna tää nimeltä mainitsematon henkilö kysyä mua promiin kirjottamalla laulun ja soittamalla sen kitaralla. En varmaa ois parempaa voinu toivoo :) En myöskää paljasta viel kuka on kyseessä, sukulaisten ja parhaimpien kavereiden pitäis jo ehkä arvata mut jätän teille lopuille viel arvotukseks ;) näätte sitte kuvista ku saanne  tänne!

Nyt pitää kiirehtii koska kynnet pitää laittaa ja miettiä millanen meikki tulee ja kaikkee paljon puuhailtavaa mut palailen pian niiden ryhmä kuvien kera! Tässä on paljon muutaki kivaa tulossa lähiaikoina, pääsiäisloma on parin viikon päästä ja lähen hostäitin ja hostveljen Benin kanssa Washington D.C. hen! Siitä tuun myös piakkoin tarkemmin postailemaan :)

Jätin mun kameran kaverin kotiin mut laitan tähän loppuun vielä kuvan mun kengistä tällee koneen kameralla räpsästynä. Mekkoo en vielä myöskään paljasta mut voisin siitäki pienen vilauksen teille näyttää ;)5 kommenttia:

  1. ooiiii <3<3 !! just sun näköset noi kengät!!! en malta oottaa et nään mekon kokonaan! oiii oihh oh <3

    VastaaPoista
  2. Kuullostaapa ihanalta :)

    http://j-ennas.blogspot.fi/

    VastaaPoista