lauantai 30. maaliskuuta 2013

Washington DC päivät #1-3Eka päivä, torstai


Capitol Building elikkä koko eduskunnan keskus rakennus näkyy aika monissa kuvissa. Meillä oli sinne kierto kävely oppaan kanssa, mikä oli aika hieno jutska. 
Library of Congress on maailman suurin kirjasto ja tosi näyttävä rakennus ihan itsessään. Sinne kirjasto osaan missä ne varsinaiset kirjat oli ei päässy muuta kun vilkasemaan.
Air and Space Museum on ilma ja avaruus museo, mistä löyty kaiken moisia raketin pienoismalleja ja lentokoneita ja niiden molempien historiaa.


Capitol rakennus

Ben ja Washington Monument 

Orkideoja eräästä puutarhasta missä käytiinCapitol Building toiselta puolelta

Library of Constitution

Yllä oleva kirjasto sisältäpäin Capitol rakennuksen kupoli sisältä päin


Seuraavat kuvat on Air and Space MuseostaWashington Monument näkyy taustalla


White House, elikkä presiedentin koti. Ei päästy sisälle asti koska kaikki kierrokset oli täynnä, mutta käveltiin ohi iltasella ja sain kuvan räpsästyä.


Päivä #2 perjantai


Tokana päivänä käytiin International Spy Museumissa, elikkä kansainvälisessä etsivä museossa! Oli tosi mielenkiintonen ja hieno paikka mutta sisällä ei saanu ottaa yhtään kuvia :/
Sen jälkeen loppu päivä suju pitkälti shoppaillen ja tosi hyviä tarjouksia löysin mun mielestä aika kivoista kesävaatteista :)

paita Amerina Apparel, shortsit Zara

toppi ja maxi hame Forever 21

3. päivä, lauantai

Tänään kierreltiin ja käveltii ympäri kaupunkia oikeen urakalla. Nähtiin melkeenpä kaikki muistomerkit, tai ainakin ne tunnetuimmat, ja vaan nautittiin lämmöstä ja arungosta :) 

Linna tai kateraali minne mentiin aamupäivästä

Linnan ulkopuolelta, kuvassa näkyy japanilaisia kirsikkakukka puita joita on täällä joka puolellaBen halus kuvan itsestään ja kolmesta tornista :D

Jefferson memorial
Ben ja hostmom Jefferson muistomerki edessä

Lincoln Memorial
Reflecting Pool ja taustalla näkyy Washington muistomerkki

China townin katu

China Town portti

Päivän päätteks mun päätä särki niin kovaa pitkään auringon paisteessa kävely et nyt oli viimein mentävä ostamaan aurinkolastit ja kappas kappas löysin mun lemppari yksilöt ja iskä älä huoli ne oli puoleen hintaan :) Otin sen -50% merkkinä siitä et nyt mun pitäs ostaa ne ku oon niitä niin pitkään ihaillu mutten raaskinu hankkia.

Tässäpä mun kuulumiset näiltä vikoilta päiviltä. Huomenna pyörähtää vika päivä täällä DC:ssä käyntiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti