perjantai 5. lokakuuta 2012

Eilen oli 27°C astetta lämmintä, tänään sato lunta.. Welcome to Montana!Niiku otsikko kertoo, täällä on siis jo ensilumi tullu! Tosi hassu fiilis ku edellisen päivän käveltii sortseis  ja arskat pääs mut sit seuraavan päivän aamun ku herää nii lunta tulee ja maa on valkee... Iha ku ei ois syksyy ollenkaa :D Mut veikkaanpa et toi lumi ei tuu kovi pitkää pysymää ja loputki lumet ehtii viel tippuu puista :)

Tänää oli melko awsome päivä, ekaksi ei tarvinnu mennä kouluun elikkä siis pidennetty viikonloppu wohoo! Heti ku heräsin hostdad soitti ja kyseli halutaaks Benin kaa mennä syämää aamupalaa/lounasta barbecue ravintolaa sen lounastauolla. Sitte menin Tomin talolle hengailee ja suunnittelee kohta lähestyvää Winter Formal Dancea, minne siis tytön pitää pyytää poikaa deitiks ja tääl näil on tapana tehä siit iso juttu. Ja vielä selvennykseks, en oo siis Tomii pyytämässä sinne vaan ollaan Tomin kanssa suunnittelemassa miten tää homma hoidetaa :D Jotku on tehny sellassia t-paitoja joissa lukee yes tai no ja sitte seuraavana päivänä kyseisen henkilön pitää käyttää sitä paitaa päällä minkä valitsi. Toiset on pyytäny fudis peleissä silleen että kuuluttaja on kysyny kesken pelin haluisko henkilö x mennä formaliin henkilö y:n kanssa. Saa nähä minkälaisee lopputuloksee tullaa ja voi olla et jotai kuvii saattaa tännekki eksyy haha ;) Sitten oliki cross countryy jonka jälkee mentii kuuntelee Katyn bändin esiintymistä sellasee art galleriaa :) Ja koska Katy täytti tällä viikolla 18, sen kaverit oli suunnitellu sille surprise birthday partyt yhen kamsun talolle! Oli iha älyttömän vaikee kyykistellä pimees basementis ja yrittää olla hiljaa parinkymmenen hengen porukalla, mutta hyvin meni, hauskaa oli ja tapasin monii usii tyyppejä! Lopuks mentii vielä Calvinin kaa Tomin talolle syömää nuudeleit ja kattoo How I Met Your Motherii :)

Nyt tulin just kotiin ja enne ku nukahan ni lisäilen tänne muutamat kuvat mitä on viime päivilt tullu otettuu! Ekat kuvat on hostdadin työkaverin mökiltä Red Lodgesta, missä käytiin maman, dadin ja Porterin (koiran) kanssa haikkailee viiime sunnuntaina ja loput kuvat on eiliseltä cross country meetiltä Helenasta.Sydney :)

Kelsea :)

Ryan ja Calvin :D

Tom ja perinteinen paluumatkan jätski hetki!

Calvin making fun of my jacket :D
Siinäpä kaikki tältä kertaa! Toivottavasti saatte selvää, mun suomi on huonontunu yllättävän paljo siihe nähe et tääl on oltu (vasta) kaks kuukautta.. Jotku siapäätteet ja yhdyssanat on jo aikalailla hepreaa :D Nyt kummiski hyvää yötä ja huomenta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti