keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Winter Formal date: Check!

Heipparallaa again! Aattelin vaa tulla pikasesti ilmottamaan et mulla on nyt deitti vuoden ekaa "viralliseen tanssiin". Ja siis Winter Formal on tää eka, johon tyttöjen pitää pyytää poikia ja Prom on sitte toka, johon pojat pyytää tyttöjä, loogista vai mitä :)

Mutta siis eilen oli cross countryn vika team dinner ja oltii tehty hieno suunnitelma kuinka mä tupsahdan sinne talon ovelle paketissa joka on osotettu herra x:lle. Pari mutkaa tuli kummiskin matkaan ja päätetti muuttaa koko suunnitelma viime hetkellä. Lopputulos oli se, että illalla pimeessä minä, Tom, Calvin ja Sophia hiivittii Ryanin takapihalla metsästys vaatteissa. Mulla oli päällä selllanen metsästys lakki, oranssi takki ja tietty pyssy (airsoft ase) kädessä :D Siinä ruvettiin sitten koputtelee talon ikkunoita kunnes Ryanin äiti tuli ovelle ja kerto, että Ryan on suihkussa haha. Venailtii siellä takapihalla sitte noin puolisen tuntia ja lopulta kun herra saapui paikalle, sain pyssy olalla kysyttä kysymykseni ja vastaushan oli Yes! Joten nyt siis ei tarvii totakaan enää miettiä, eiku vaa mekkoa metsästämään! ;)

Kuvia en tältä yölliseltä reissulta oikeen saanu, oli sen verran pimeetä +sen verran mutkikas matka ku piti takapihoilla ja aidoilla hyppiä, mutta eiköhän niitä kuvia tuu sitten otettua siellä formalissa iha tarpeeks :)

2 kommenttia:

  1. Julleeeee omk en oo muistanu/ehtiny lukee tätä ihan sikapitkään aikaan (kuukauteen) mut aah kuulostaa niin kivalta kaikki tuolla!! Oikeesti wäää en kestä ihan älyttömän paljon kaikkeee kivaa sinne ja haleja ja kaikkee me koitetaan täällä tehä kaikkemme ettei jäätäis paljon kakkoseks sun kivuudelle ja no siitähän sä jo tiiätkin jotain heheh ;D

    VastaaPoista
  2. hahhaa joo no en hirveesti kirjotellu mitää tos ekan kuukauden aikan et et oikeestaa missanu mitää :D mut joo puspus muista inffoo mua sitte tiiät kyllä mistä ja millon ;)

    VastaaPoista